poster voetbal

Het jaarlijkse  Zaalvoetbaltoernooi van de VPKB is vond in 2013 plaats in Oudenaarde. Hieronder vind je alle informatie. In 2014 zal het zaalvoetbaltoernooi zoals altijd op 1 november doorgaan. Binnenkort vind je hier meer informatie!

Schrijf je in via contact en vermeld bij je inschrijving:

  • de naam van je team,
  • met hoeveel spelers jullie zijn
  • wat het niveau is (Lukaku of junioren :)
  • contactpersoon, telefoonnummer en emailadres

De betaling van €50,- per team mag je op de dag zelf cash betalen aan de inschrijftafel. Als je liever overschrijft, zet dat dan even bij je inschrijving.

Er zitten dus best minimaal 5 personen in je groep. Wil je graag mee doen maar heb je geen volledig team bij elkaar? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat jouw team compleet wordt! Vanaf 10 personen maak je best een tweede team. Zo kan iedereen spelen en beperk je de wachttijd.

Ouders en supporters zijn ook welkom! Er is een kantine in het Sportkot met zicht op de zaal en er zijn tribunes in de zaal. Voor de kinderen wordt er naast het voetballen ook animatie voorzien. Vergeet geen sportkleding en sportieve schoenen voor binnen mee te nemen. Bij goed weer kan er eventueel ook buiten gevoetbald worden.

Het is de bedoeling dat iedereen mee kan spelen, zowel fanatieke voetballers als kinderen en gezelligheidsspelers. We proberen het speelschema zo in te richten dat het voor iedereen plezant en uitdagend is. Toch vragen we van iedereen een sportieve houding naar welke tegenpartij dan ook!

Adres: ‘t Sportkot, Sompelplein 39, Oudenaarde. ‘t Sportkot is vlot bereikbaar met de auto (Gent & Kortrijk 30 min., Antwerpen & Brussel 55 min.)