ProJOP kernteam

maria2Dit is Maria. Zij is coördinator van ProJOP. Als je belt, mailt, smst, pm’t, facebookt, …naar ProJOP kom je bij haar terecht. Je kunt haar bestormen met al je vragen over onze activiteiten, de website, de nieuwsbrief, de jeugd in je eigen kerk, leuke ideeën, enz. Maria is 30 jaar en leidt de tienergroep in de VPKB-kerk Gent-Rabot. Ze is ook zangeres, hier vindt je het bewijs :). Ze heeft 2 schatjes van kinderen, Amélie (2 jaar) en Sebastiaan (geboren in 2016). Verder is ze fan van Alicia Keys, tuinfeestjes, de Spaanse stad Granada, de Gentse Feesten en Thais eten.

 

 

 

LianneDit is Lianne. Lianne is de voorzitster van de ProJOP-stuurgroep, de groep van mensen die de werking van ProJOP sturen en mee invullen. Lianne is dominee in Hasselt en al heeeel lang een enthousiasteling voor een actieve rol van kinderen en jongeren in de kerk. Lianne houdt van in heel veel comité’s zitten, mensen samen brengen, preken over olifanten en heeft twee volwassen dochters met Zuid-Amerikaanse vriendjes.

 

YongwanDit (links) is Yong-Wan. Yong-Wan is lid van de stuurgroep en coördinator bij ProJOP, zat vroeger mee in het bestuur van OVV en verzet als vrijwilliger veel werk voor ProJOP. Hij staat in voor heel wat praktische organisatie van o.a. het voetbaltoernooi en de weekends. Hij is ook de Nederlandstalige verantwoordelijke van KAP-kamp (het internationale uitwisselingsproject), en gemeentelid van Gent Rabot. Yong-Wan houdt van gekke bekken trekken, mopjes maken, in beken springen en zien of mensen zijn naam kunnen uitspreken.

 

 

 

Meer informatie over wat ProJOP precies is en wie er nog in de stuurgroep zitten, vind je hier.