ProJOP Kernteam

Kathleen Vermeulen

Dit is Kathleen. Zij is coördinator van ProJOP. Als je belt, mailt, smst, pm’t, facebookt, …naar ProJOP kom je bij haar terecht. Je kunt haar bestormen met al je vragen over onze activiteiten, de website, de nieuwsbrief, de jeugd in je eigen kerk, leuke ideeën, enz. Kathleen is 35j oud, mama van 2 fantastische meiden: Navah & Leah en gemeentelid van Antwerpen-Zuid. Zij houdt van muziek, reizen, en zo veel meer….

Tom Schepers

Dit is Tom Schepers. Pionier van de Opstandingskerk in Aalst en tevens voorzitter van ProJOP. Hij is goedlachs, zeer gedreven in alles wat hij doet en doet het steevast met groot enthousiasme. Hij houdt van het trainen van zijn hond en is een fantastische kok.

Joost Rombaut

Dit is Joost, het jongste lid van de stuurgroep. Hij helpt mee de activiteiten organiseren en begeleiden. Joost hielp binnen de VPKB mee met ProFest en Protest! als technicus. Hij probeert dit te combineren met een gematigd studenten leven.

Joke Verweij

Dit is Joke Verweij. Gehuwd en moeder van een dochter en een zoon. Allebei jongvolwassen, nog studerend en thuiswonend. Joke is jeugdouderling van kapel de Olijftak in Brasschaat en secretaris van district ABL. In 2016 heeft zij een halfjaar voor ProJOP gewerkt als vervanger van de toenmalige jeugdwerker. Joke is lid geworden van de stuurgroep omdat zij jeugdwerk heel belangrijk vindt. Ook in haar werk als leerkracht Pego is zij dag in dag uit met jonge mensen bezig.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial